Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Spoel de sushirijst af met koud water en laat uitlekken. Zet de rijst onder water en laat 20 minuten staan. Laat opnieuw uitlekken en spoel af.
Doe de rijst in een pan met water en breng aan de kook. Laat 10 minuten koken op een lage warmtebron totdat het water door de rijst is opgenomen. Roer regelmatig om.
Haal de pan van de warmtebron en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Meng de rijst met de rijstazijn en de suiker. Vorm afgeplatte ronde bollen of vierkante cubes van de lauwwarme rijst. Smeer met een vingertop een beetje wasabi op de bovenkant van de bollen rijst en beleg met een topping.