Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Gaar de eieren in een warmwaterbad van 65°C voor een 60-tal minuten. Pel de eieren en spoel het eigeel af. Roer het eigeel glad en breng op smaak met peper en zout.
Houd apart in een spuitzakje.
Schil de asperges rondom. Snijd de kop van de asperge (+/- 3 cm) en houd apart. Snijd de rest van de asperge in fijne julienne.
Schaaf met behulp van een mandoline of dunschiller zeer dunne plakjes van de koppen. Zoek de mooiste plakjes uit en houd fris en krokant in ijswater. Neem alle parures en gaar in de kippenbouillon met de room. Mix volledig glad tot een crème en breng op smaak met peper en zout.
Stoom de julienne van asperges een 2 tot 3-tal minuten op 90°C Plaats een ring in een diep bord en doe hierin de aspergejulienne. Lepel de aspergecrème over de julienne en geef even tijd om te zakken.
Spuit stippen van de eigeelcrème verdeeld over de julienne. Garneer verder af met kaviaar en jonge scheuten.