Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Was de aardappels goed schoon onder de kraan en droog ze. Snijd ze in frieten van 1 cm dik. Was ze goed in ruim water en droog ze tussen keukenpapier of met een theedoek. Meng ze in een kom met 5 gr zout en de allesbinder. De allesbinder gaat vocht onttrekken aan de friet en vormt klontjes op de oppervlakte. Dit is precies wat er moet gebeuren: het maakt de friet extra krokant.
Bak de frieten voor op 140°C. Laat circa 30 minuten afkoelen en bak ze dan af op 180°C. Vermeng de nog warme frieten om in een bak met de helft van de Parmezaanse kaas, een paar theelepels truffelolie en de helft van de bladpeterselie. Serveer in zakken bestrooid met de rest van de kaas en peterselie.