Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Vet de kommetjes en taartvormpjes in met wat olie.
Maak een roux van de boter en bloem. Voeg in delen de bouillon toe en mix tot een gladde gebonden saus.
Haal de pan van het vuur en roer de kaas, mosterd en cayennepeper erdoor.
Kook de pasta beetgaar, giet af en laat goed uitlekken. Roer de pasta door de kaassaus en verdeel over de vormpjes. Laat afkoelen en opstijven. Haal de pasta uit de vormpjes.
Klop 2 van de eieren los en haal de ‘broodjes’ erdoor. Bak ze in delen goudbruin in een frituur van 180ºC. Houd warm in de oven.
Bak de hamburgers rosé. Bak de rest van de eitjes in een andere pan ‘sunny-side up’.
Beleg de platte burgerbuns achtereenvolgens met de burgersaus, slablaadjes, burger, gebakken eitje, avocado en tuinkersblaadjes en dek af met de bolle buns. Garneer rondom met tuinkers.
Ingrediënten
2 el olie
25 gr boter
25 gr bloem
250 ml gevogeltebouillon
150 gr pittige belegen kaas, geraspt
1 el pittige mosterd
½ tl cayennepeper
400 gr kleine macaroni
6 kleine eieren
4 runderhamburgers
8 eetlepels hamburgersaus
8 kleine blaadjes kropsla
1 avocado, in plakken
½ bakje tuinkers
Extra: 4 kommetjes met ronde bodem, 4 platte taartvormpjes