Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven voor op 200०C met de grillstand aan.
Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in fijne blokjes.
Hak de peterselie fijn.
Steek met behulp van een brede koekjessteker een mooi rondje aan de bovenkant uit de broodjes en snijd er ook het kruim uit, zodat een mooi rond gat ontstaat.
Verdeel de truffeltapenade over de bodem van het ontstane gat en bekleed de zijkanten telkens met 2 plakjes ontbijtspek.
Breek een eitje en laat deze in de cirkel glijden. Kruid met zout en peper, verdeel er de gesneden tomaat en de geraspte kaas overheen en plaats zo’n 8 minuten in de voorverwarmde oven.
Dresseer op een mooi bord, bestrooi met de gehakte peterselie en serveer onmiddellijk.