Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven voor op de aangegeven temperatuur van de tarte tatins en bak deze af volgens de instructies op de verpakking.
Rooster ondertussen de walnoten in een droge koekenpan op een middelhoog vuur tot ze licht beginnen te kleuren en blus dan af met de ahornsiroop of de honing.
Laat mooi karamelliseren, ze mogen echt een goudkleurig laagje rondom hebben.
Schep op een velletje bakpapier en laat iets afkoelen en uitharden.
Dresseer de tarte tatin op een bord en beleg met de gekaramelliseerde walnoten.
Schep er een mooie bol van het ijs op en garneer met de atsina cress.