Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Rol de wortels in aluminiumfolie met een teentje look, peper en zout en pof in een oven of Green Egg.
Als de wortels gaar zijn: schillen en volledig glad pureren. Houd een gedeelte van de crème over om apart te serveren.
Kook de aardappel en pureer fijn.
Meng 1 deel (100 gr) wortelpuree, 1 deel aardappelpuree met 1 ei en 2 eetlepels bloem. Spuit deze massa op een plaat en stoom gaar in de steamer. Laat afkoelen. Snijd in gewenste vorm en verwarm in “beurre noissette”.
Rooster de 5 Spices kruiden in een droge pan en blus af met de wildfond. Monteer op met koude boter.
Kleur de hertenbiefstuk en gaar rosé in de oven.
Schik alles op het bord en serveer er wat gebakken champignons bij.