Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de helft van de bramen met de suiker, citroensap en -rasp in een steelpan en laat inkoken tot een stroperige massa is ontstaan. Neem van het vuur en laat volledig afkoelen.
Klop de slagroom lobbig. Prak enkele bramen met een vork en meng door de lobbige room.
Breek met een lepel de bovenkant van de meringue en verdeel er de compote en de lobbige room over.
Garneer met gehalveerde bramen en leg er ten slotte een bolletje yoghurtijs op.